Ko je TashonLash?

Zdravo! Dobrodošli!

TashonLash je jedna, u moru veoma popularnog imena davnih osamdesetih, Jelena Jovanović. Haos na dugom paru trepavica i ne tako dugih nogu. Ima dva plava oka, koja jedino vide uz pomoć naočara. Ćorava kao krtica. Ima neukorotive lokne, voli miris omekšivača i miris knjiga. Voli da priča. Mnogo, što će reći – klonite me se, dosadna sam.

TashonLash je knjigoljubac (uvek otvorenih ušiju za nove preporuke) prevodilac, filozof, samohrana mama devojčice plavih loknica. Od nedavno je redovnik saradnik roditeljskog portala www.najboljamamanasvetu.com i u tome neizmerno uživa. Sve navedeno je ne određuje u potpunosti, ali vama, te činjenice mogu biti (možda) od pomoći kad se zaputite put tekstova na sajtu. Kad smo već kod tekstova, na ovim stranicama možete čitati o sledećim temama:

 • O deci
 • O mamama
 • O samohranom roditeljstvu
 • O razvodu
 • O dečijim mudrolijam
 • O tantrumima i tricama i (ne)zgodama koje život znače, šta god one bile.
 • I….o meni, o mojim tantrumima, haosima i blamovima. Nisam ja neka tamo da čuvam sve za sebe. Ipak potičem iz nacije koje mnogo voli da brine tuđe brige, stoga hoću da neko brine i moje. Izvol’te. 

 

Comments

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Rahela

  Sjajno predstavljanje!!! Vrlo ORIGINALNO! Pogledah tekstove na blogu. Ocarana sam stilom pisanja i citavim konceptom. Bravooo!!! Hrabro naprijed! Nisam samohrani roditelj (hvala dragom Bogu!), ali sam zivjela sa samohranim roditeljem. Tek sad kad sam majka mogu sagledati kroz kakve dileme i “probleme” je prolazio moj samohrani roditelj. Hrabro naprijed!

  1. Post
   Author
   tashonlash

   Pa hvala OVOLIKO! Koliko hvala može da stane u OVOLIKO je mnogo! Samo zamislite kako širim ruke! Drago mi je da vam se dopada blog i drago mi je da razumete svog samohranog roditelja! Nije lako, ali nije ni nemoguće. Uhvati se ritam, pa se đuska u skladu s njim. Hrabro napred i nikako drugačije 🙂

Leave a Reply