Ko je TashonLash?

Zdravo! Dobrodošli!

TashonLash je jedna, u moru veoma popularnog imena davnih osamdesetih, Jelena Jovanović. Haos na dugom paru trepavica i ne tako dugih nogu. Ima dva plava oka, koja jedino vide uz pomoć naočara. Ćorava kao krtica. Ima neukorotive lokne, voli miris omekšivača i miris knjiga. Voli da priča. Mnogo, što će reći – klonite me se, dosadna sam.

TashonLash je knjigoljubac (uvek otvorenih ušiju za nove preporuke) prevodilac, filozof, mama devojčice plavih loknica. Od nedavno je redovnik saradnik roditeljskog portala www.najboljamamanasvetu.com i u tome neizmerno uživa. Sve navedeno je ne određuje u potpunosti, ali vama, te činjenice mogu biti (možda) od pomoći kad se zaputite put tekstova na sajtu. Kad smo već kod tekstova, na ovim stranicama možete čitati o sledećim temama:

 • O deci
 • O mamama
 • O samohranom roditeljstvu
 • O razvodu
 • O dečijim mudrolijam
 • O tantrumima i tricama i (ne)zgodama koje život znače, šta god one bile.
 • I….o meni, o mojim tantrumima, haosima i blamovima. Nisam ja neka tamo da čuvam sve za sebe. Ipak potičem iz nacije koje mnogo voli da brine tuđe brige, stoga hoću da neko brine i moje. Izvol’te. 

Comments

 1. Avatar
  1. Avatar
 2. Avatar
  1. Avatar
 3. Avatar
  1. Avatar Post
   Author
 4. Avatar
  1. Avatar Post
   Author
 5. Avatar
  Rahela

  Sjajno predstavljanje!!! Vrlo ORIGINALNO! Pogledah tekstove na blogu. Ocarana sam stilom pisanja i citavim konceptom. Bravooo!!! Hrabro naprijed! Nisam samohrani roditelj (hvala dragom Bogu!), ali sam zivjela sa samohranim roditeljem. Tek sad kad sam majka mogu sagledati kroz kakve dileme i “probleme” je prolazio moj samohrani roditelj. Hrabro naprijed!

  1. Avatar Post
   Author
   tashonlash

   Pa hvala OVOLIKO! Koliko hvala može da stane u OVOLIKO je mnogo! Samo zamislite kako širim ruke! Drago mi je da vam se dopada blog i drago mi je da razumete svog samohranog roditelja! Nije lako, ali nije ni nemoguće. Uhvati se ritam, pa se đuska u skladu s njim. Hrabro napred i nikako drugačije 🙂

Leave a Reply