Pravila korišćenja bloga

TashonLash tekstovi

Tekstove na blogu ispračao je moj život, moje lično iskustvo i moji nespretni prsti kroz susrete sa decom i mamama, sa mojim detetom i sa raznoraznom literaturom, stručnom i nestručnom.

Blog je posvećen samohranom roditeljstvu, mamama i deci. Nastao je kao proizvod kraha braka, gde sam suočena sa usamljenošću, spas potražila u internet svetu i naišla na manjak tekstova o samohranom roditeljstvu, razvodu i samohranim majkama. Na samohrano roditeljstvo se ne gleda blagonaklono. Sama ne mogu mnogo da promenim, ali mogu da pišem o nama, mamama koje same odgajaju decu i tako nas provučem kroz internetske uši. Čisto da nas ima.

Komentari

Neizmerno cenim svaku vašu posetu na blogu. Želim da čujem drugačije mišljenje, generalno želim da čujem vaše mišljenje. Zato izvolite, ukoliko vas nešto potakne samo se prepustite kucanju. Samo bih vas zamolila da imate u vidu sledeće: komentare koji sadrže govor mržnje, diskriminaciju, nepristojno izražavanje ili vređanje, neću odobravati. Nije teško biti fin i u neslaganju. 

Preuzimanje tekstova

Tekstovi se mogu preuzimati i prenositi u izvornom obliku i to na jedan od sledećih načina:

  • u formi linka, uz navođenje izvora i autora:

    www.tashonlash.net, autor Jelena Jovanović. 

  • obaveštenjem na e-mail adresu tashonlash@gmail.com
  • uz obavezno link-ovanje

Leave a Reply